Referenties

MedailleOp Zorgkaart Nederland kunnen cliënten en/of hun familie, anoniem, hun mening geven over de door ons geleverde zorg. Wij zijn erg trots op de gemiddelde waardering van een 9,8 (per mei 2017) en willen dan ook graag enkele recensies met u delen! U kunt de recensies ook teruglezen op www.zorgkaartnederland.nl.

 

9 mei 2017

Ruim tweeeneenhalve week hebben wij als familie mogen ervaren hoe waardevol het was om Team Pallister in ons midden te hebben. Op de eerste plaats stond de zorg voor vader, maar daarnaast werd er ook goed voor moeder gezorgd en ook wij als kinderen werden niet vergeten. Vanaf het moment dat Team Pallister de zorg van ons overnam konden wij ons richten op mooie momenten van samen zijn.

4 mei 2017

Snelle concrete afspraken om zorg op te zetten.Op liefdevolle en begripvolle wijze zorg verleend.Op alle fronten zorg en steun verleend aan patient en naaste familieleden. Pallister is een samenwerking van zzp'ers welke men 100% de terminale zorg kan toevertrouwen.Na het overlijden van mijn vader ben ik het contact met de lieve dames gaan missen. Alle lof voor de dames van Pallister!

11 april 2017

Fijn en deskundig team! Niets is ze te veel. De zorg voor onze (schoon) moeder was werkelijk fantastisch. We werden steeds goed geïnformeerd en geadviseerd. Kwaliteit van leven staat bij ze op de eerste plaats. Ook als dit moet betekenen om medicatie af te bouwen om zo het lijden te verminderen, hoe raar dit misschien ook klinkt. We hebben ma met een gerust hart aan hun 24-uurs zorg toevertrouwd, waardoor pa en de rest van de familie ontlast werd. Dankzij de goede inschatting van de verpleegkundige waren we bijna allemaal voltallig aanwezig bij het overlijden van ma. Ook de verzorging na het overlijden werd goed begeleid. Kortom alle lof voor het team van Pallister!

4 april 2017

Wat een geweldig zorgteam zijn Milou en Mirjam. De zorg die ze boden was zeer deskundig, zorgzaam, invoelend en voor de cliënt en haar familie een enorme steun. Niets was teveel voor deze zorgverleners.

8 maart 2017

Pallister heeft de afgelopen 2 maanden 24-uurs zorg geleverd aan onze moeder in de laatste fase haar leven. Wij zijn uitertst tevreden met de zorg die gegeven werd. De medewerksters zijn vriendelijk betrokken leveren deskundige maar zeer warme zorg in de thuissituatie. Het is erg fijn dat deze zorg thuis gegeven kan worden, hierdoor kon onze moeder thuis blijven in haar eigen vertrouwde omgeving, de medewerksters van Pallister regelde alles om dit mogelijk te maken. Het is klein vast team, waardoor zowel onze moeder als wij als naaste een goede vertrouwensband kregen, er was goede zorg voor onze moeder maar ook voor de naaste. Naast de warme en professionele zorg, staan de medewerksters van Pallister sterk in hun schoenen en staan echt achter hun cliënt en zorgen ervoor dat de juiste zorg gegeven kan worden, ze houden nauw contact met de huisarts om ook deze betrokken te houden en te verzien van de nodige informatie.

13 januari 2017

Milou van Berlo van Pallister is een deskundige en zeer ervaren palliatief verpleegkundige. Ze is een echt mensenmens, is lief en zachtaardig en brengt veel levenservaring mee. Niets is haar teveel. Zij heeft onze moeder én onze familie met veel warmte bijgestaan. De steun van een verpleegkundige als Milou van Berlo is de absolute top.

9 januari 2017

Deze organisatie stelt de te verzorgen patient voor 100% voorop en zorgt dat je je op je gemak voelt. Fijn thuis in je eigen omgeving blijven met de uitstekende verzorging van deskundige verpleegkundige. Ik kan ze u warm aanbevelen.

13 december 2016

Zeer bekwaam, goede adviezen, erg betrokken bij patiënt en verdere familieleden. Hartelijk, zorgzaam, zeer tevreden dus.

30 november 2016

Wij hebben Pallister benaderd voor terminale zorg voor onze ernstig zieke moeder van 93 jaren oud. Mede dankzij de deskundige en lieve thuiszorg van de medewerkers van Pallister zijn de laatste dagen van moeder voor ons zeer waardevolle dagen geworden. Moeder voelde zich verwend en gesteund door de dames. Onze hartelijke dank.

24 november 2016

Buitengewoon fijne en professionele zorgverleners. Deskundigheid maar ook een warm hart. Flexibel in tijden en direct beschikbaar.Kortom een fijn team!

22 december 2015

Het was een heel erg fijne ervaring in een moeilijke periode. Deze zorg was geruststellend en het vertrouwen erin is heel groot geweest. We zijn er heel blij mee geweest!

18 december 2015

Samen met de verpleegsters van Pallister hebben wij onze ernstig zieke moeder heel goed kunnen verzorgen. Er was een strak schema waar de meiden zich aanhielden. Ze waren kundig, altijd keurig op tijd en bleven na hun dienst zelfs nog langer om met ons te babbelen. Ja ze hadden niet allen oog voor moeder maar ook voor ons, dat wij er niet aan onder door zouden gaan en kwamen met goede adviezen. Zelfs als ze geen dienst hadden en wij hadden ze nodig, kwamen ze direct. Ze zijn allemaal ontzettend lief voor moeder geweest. Als moeder zich oncomfortabel voelde maar nooit liet merken namen ze meteen contact op met de huisarts. Het zijn erg kundige verpleegsters. Het team onderling werkt fantastisch met elkaar. Wij zijn heel blij dat we deze kundige dames bij ons hebben gehad om moeder tot het einde toe te verzorgen en verplegen. Zelfs na het overlijden zijn ze gekomen om ons te steunen en ook naar de afscheidsdienst in hun vrije tijd... Klasse! Ik zou Pallister bij iedereen aanbevelen.

Inloggen or Registreren