Privacy

Alle zzp'ers van Pallister hebben de eed afgelegd bij diplomering, waarin we hebben aangegeven geen gegevens te delen met niet professionele zorgverleners. We hebben dus zwijgplicht omtrent alle persoonlijke gegevens die we verkrijgen over cliënt en familie.

Wij maken gebruik van een schriftelijk zorgdossier bij uw verwant, welke 5 jaar bewaard dient te worden. Na overlijden bewaren wij het dossier in een afgesloten dossierkast, waarvan alleen Mirjam Vogels en Milou van Berlo de sleutel in beheer hebben.

Wij maken gebruik van de Siilo-app, dit is een beveiligde app voor medische doeleinden. Hierin gebruiken wij nooit een volledige naam, maar bijvoorbeeld: 'mw. K. te Helmond'.

Heeft u behoefte om via bijvoorbeeld Whatsapp op de hoogte gehouden te worden over hoe het met uw verwant gaat, dan kunnen we de privacy daar niet voor garanderen en kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden als privégegevens op deze wijze naar buiten gaan.

De zorgovereenkomst van opdracht is een overeenkomst tussen U en de zzp’er en gaat verder nergens naar toe. U behoudt het origineel, de zzp‘er krijgt een kopie.

Inloggen or Registreren